Un mico amb tupè protagonista de l’ampolla especial d’aquest Nadal d’Anís del Mono

0
1146

Un Nadal més ja tenim l’edició especial de l’ampolla d’Anís del Mono. Aquestes festes, l’empresa badalonina presenta una ampolla d’un litre amb el característic relleu per amenitzar les festes amb música.
A ritme del “Riki Ri” que acompanya les nadales, arriba un any més l’ampolla especial, que aquesta vegada ha triat com a imatge icònica a un de les seus monos amb tupè. La il·lustració d’aquest any està inspirada en un dels micos que el pintor Ramón Casas va realitzar per a la marca a finals del segle XIX.

L’exclusiva ampolla ve en format d’un litre, una mica més gran que l’habitual, però el seu cristall adiamantat característic manté el so de sempre. Aquesta textura va ser una idea de Vicente Bosch que, inspirat per un recipient de perfum parisenc, va decidir aplicar el relleu romboïdal a les ampolles del seu licor. El que mai va imaginar Bosch es que passés a formar part de la cultura nadalenca com a instrument musical.

Cervesa amb tocs d’Anís del Mono

Combate és una cervesa molt especial amb un xarrup d’Anís del Mono. La cervesa la podeu fer a casa aquestes festes. Conté mitjà cervesa rosa, mitja de negra, una cullerada de sucre i un xarrup, 1/4 d’Anís del Mono. La cervesa

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom