Un centenar d’agents reforçaran la seguretat durant la Nit de Sant Anastasi

0
427

L’Ajuntament de Badalona reforçarà la seguretat durant la Nit de Sant Anastasi en l’acte de la Cremada del Dimoni amb un dispositiu especial amb prop d’un centenar d’efectius entre Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i voluntaris. La Cremada del Dimoni i el piromusical a la platja dels Pescadors és l’acte més multitudinari de les Festes de Maig. El dispositiu també es fa extensiu a la resta d’actes de la nit com els Concerts de Festes al passeig Marítim i el Ball del Micaco a la plaça de la Plana.

Per motius de seguretat es recomana a tota la gent que vulgui veure els focs artificials i la Cremada del Dimoni des del mar ho faci fora de la zona de bany establerta, ja que és considerada una zona perillosa. També hi haurà restriccions al pas subterrani del carrer del Mar, pel fet que dimarts, dia 10, de 20 a 23 hores, només es podrà fer servir per poder accedir al passeig Marítim. La tornada haurà de fer-se pel pas ubicat davant del carrer de Banyoles o pel pas subterrani de l’avinguda d’en Martí Pujol.

Recordem que, per poder veure el piromusical i la Cremada del Dimoni, l’Ajuntament de Badalona ha reservat un espai per a persones amb diversitat funcional al passeig Marítim, al costat de la caseta dels Pescadors on s’hi pot accedir venint pel pas subterrani de l’avinguda d’en Martí Pujol. Les persones amb mobilitat reduïda també tenen una zona d’aparcament reservada ubicada al costat de la piscina municipal on també s’hi pot accedir pel pas subterrani de l’avinguda d’en Martí Pujol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom