TUSGSAL cedeix tres noves plataformes-remolc per evitar que els Reis d’Orient acabin la Cavalcada a peu

0
702

Ja era com una tradició. Un rei d’Orient arribant al final de la Cavalcada, al seu tram final del Centre, a peu. Va passar durant la Cavalcada de Reis de 2019 i també l’any següent, el 2020. Les actuals carrosses dataven de l’any 2010 i una errada mecànica, i l’antiguitat dels remolcs, feia que els Reis d’Orient tinguessin problemes per acabar la Cavalcada badalonina. Ara, segons ha explicat el consistori, s’ha signat un conveni amb TUSGSAL per evitar-ho. L’empresa de transport urbà cedirà gratuïtament a l’Ajuntament, durant els pròxims quatre anys tres, plataformes-remolc perquè puguin ser emprades com a carrosses en la cavalcada de Reis o per altres activitats culturals de la ciutat. 

Aquest és el principal punt del conveni que aquest dimarts han signat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el director general de TUSGSAL (Transports Urbans i Serveis Generals, Societat Anònima Laboral), Carles Fàbregas, a la seu badalonina de l’empresa d’autobusos. A l’acte també hi ha assistit la regidora de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara, el president del consell d’administració de TUSGSAL, Federico Llobet i el subdirector general de l’empresa, José María Parra. La signatura del conveni, que tindrà una vigència 4 anys, preveu la cessió gratuïta de tres plataformes-remolc dissenyades amb les característiques necessàries per a poder guarnir-les com a carrosses dels Reis d’Orient per a les cavalcades. Es tracta de vehicles carrosses de 10 metres de longitud, 2,5 d’amplada i 1,5 d’alçada. A més, les plataformes, que també es podran utilitzar en altres esdeveniments, estan preparades per a aprofitar al màxim la seva superfície per a temes artístics, donat que els grups elèctrics i altres elements mecànics es situen a sota o fora de la plataforma. 

TUSGSAL també es farà càrrec de la revisió mecànica, el manteniment, la custòdia i l’emmagatzematge de les plataformes. Pel que fa a la cavalcada es garanteix la presència de servei tècnic (un cotxe, un conductor i un mecànic) al carrer de la comitiva per atendre qualsevol eventualitat mecànica de les carrosses i les plataformes. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom