Tornen les Nits d’Estiu a l’Anís del Mono, la Casa dels Dofins i la terrassa del Museu

0
1406

El Museu de Badalona prepara una nova edició de les Nits d’estiu a l’Anís del Mono. Es tracta d’una vetllada d’estiu en la qual s’ofereix una visita a la fàbrica més internacional de la ciutat i una actuació musical prenent un refresc al patí de la fàbrica. La programació començarà el 10 de juliol amb l’actuació de Clara Luna&Vicenç Solsona. El 17 de juliol serà el torn de Gumbo Jazz Band i el 24 de juliol amb el Son de la Rambla. Totes les actuacions es faran a la Fàbrica de l’Anís del Mono a les 21h. El preu de les entrades és de 12 euros (Amics del Museu: 10 euros). Pel que fa a la venda d’entrades es fan al Museu.

Espectacle Propertia Iucunda a la Casa dels Dofins

D’altra banda, i emmarcat en les Nits d’Estiu, també es farà els dies 26 i 27 de juny i 3 i 4 de juliol a la Casa dels Dofins i a la terrassa del Museu l’espectacle: Propertia Iucunda. Propertia Iucunda va ser una dona de bona posició social que va viure a Baetulo a l’època dels emperadors August i Tiberi. Està documentada en una inscripció funerària trobada a la vil·la romana de Can Peixau, i fa més de deu anys que, interpretada per l’actriu Rosa Gàmiz, oferia la seva visió de com era Baetulo a l’època en què ella hi vivia. Ara torna i ens obre les portes de casa seva (la Casa dels Dofins) per explicar-nos com li han anat les coses durant aquests anys d’absència. Després, els assistents es traslladaran a la terrassa del Museu, on podran prendre un refresc i gaudir d’una espectacular vista de la ciutat. A les 21.00 hores i un preu de 12 euros (Amics Museu: 10 euros) i venda d’entrades al Museu. Aforament limitat.

Casal d’Estiu del Museu

Durant una setmana els nens i nenes podran aprendre i experimentar en primera persona com vivien els romans el seu dia a dia i, sobretot, jugar com ho feien els habitants de l’antiga Baetulo fa més de 2.000 anys. El Casal d’Estiu tindrà lloc les dues primeres setmanes de juliol. Per informació us podeu adreçar al Museu de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom