Tiana celebra la Festa Major petita de Sant Antoni

0
1005

Aquest divendres 10 de juny, començarà la Festa Major petita de Sant Antoni. La festa centrarà la majoria dels actes al parc de l’Antic Camp de Futbol i ofereix un programa d’activitats familiar. Actes culturals i esportius es combinen per donar forma a una Festa Major petita recuperada després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia. Per primera vegada l’espai de la festa comptarà amb ombres, ja que l’àrea de Poble Viu ha adquirit un sistema d’ombreig que permetrà que tot el públic de tots els actes estiguin protegits del sol.

Entre els actes destacats de la festa hi ha l’espectacle A la fresca a càrrec de la Cia Anna Confetti, el vermut de festa major, l’espectacle Sardanova amb Santi Arisa i els Lakatans i la Cobla Contemporània, el concert de la Missa Glòria de Vivaldi de la Societat Coral Joventut Tianenca, el Frikibingo i la festa autogestionada pel Dr. Mascaró.

A més, la tradició torna a sortir al carrer amb el Cavaller i la Novícia, els gegants de Tiana, i la Draga dels Diables Trempera Nostramu i la colla de tabalers. La cursa solidària Global 6K for water i el torneig 3×3 de bàsquet completen el programa d’actes. El dia de Sant Antoni estarà dedicat als més petits amb la Gimkana de jocs tradicionals d’aigua i la festa de l’escuma.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom