Suspesos tots els actes de la Setmana Santa a Badalona

0
404

Aquest diumenge, 15 de març, s’ha emès un comunicat per part de les diferents entitats badalonines que organitzen la Setmana Santa a la ciutat. Tots els actes han quedat suspesos, menys la Moixiganga que tindria lloc durant el mes de maig, si la situació ho permet.

A continuació, el TOT, publica els diferents comunicats oficials emesos:

Comunicat de la Processó del Silenci

“Vista la situació excepcional en què ens trobem arran de la proliferació virus COVID-19 entre la població i els seus efectes a la salut a nivell assistencial i seguint les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública tant per part de la Generalitat de Catalunya com de l’Ajuntament de Badalona i la Parroquia de Santa Maria, s’ha cregut oportú suspendre tots els actes programats de Setmana Santa a la ciutat de Badalona fins a nova ordre.

Restem pendents de les noves indicacions que les autoritats competents ens facilitin per seguir informant.”
Comunicat Colla de la Moixiganga de Badalona 

“Davant de les circunstàncies de prevenció sanitaria en les que ens trobem inmersos i per la importáncia que enguany te per La Colla de la Moixiganga la celebració del 30é aniversari hem decidit ajornar la celebració de les dues actuacions al dies:

– 16 de Maig a Santa Maria de Badalona
– 17 de Maig a Santa Maria del Pi de Barcelona
Per aquest motiu també ajornarem els assajos programats en aquestes setmanes fins a nou avis en consonancia a l’evolució de les mesures que les autoritats sanitàries recomanin.”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom