Amics de Can Ruti i Forquilla Badalona presenten la campanya solidària ‘Alimenta la recerca i apadrina les joves investigadores i investigadors’

0
652

Amics de Can Ruti i l’associació Forquilla Badalona sumen forces per fer créixer la recerca al Campus Can Ruti. Aquest mes d’octubre presenten la campanya solidària “Alimenta la recerca i apadrina les joves investigadores i investigadors”, destinada a recaptar fons per impulsar la carrera dels joves científics del campus.

La campanya tindrà dos pilars. En primer lloc, els establiments adherits a Forquilla Badalona escolliran un dels seus productes i destinaran part del seu preu a crear beques per als joves investigadors i investigadores de les diferents entitats que formen el Campus Can Ruti, que té com a eix central l’Hospital Germans Trias.

“Els Amics de Can Ruti és un projecte que ha anat creixent des del seu naixement, al 2017, i amb aquesta acció volem reforçar encara més els llaços que ens uneixen amb Badalona”, afirma Jordi Barretina, director de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), i afegeix: “amb aquesta iniciativa, les badalonines i els badalonins tenen una oportunitat de contribuir a la formació de joves talents que vulguin desenvolupar una carrera científica al Campus Can Ruti”.

En segon lloc, a partir del mes de desembre, molts dels establiments de Forquilla Badalona comptaran amb una guardiola solidària perquè els seus clients puguin fer donacions directes a Amics de Can Ruti.

“La restauració ha estat sacsejada greument per la pandèmia, però ha rebut la solidaritat dels seus amics i clients. Per tal d’agrair aquest gest, els establiments que formem Forquilla Badalona volem col·laborar amb els Amics de Can Ruti, perquè… quina millor manera de tancar el cercle que ajudant els investigadors i investigadores amb una acció solidària?”, explica Roser Fernández, presidenta de Forquilla Badalona.

Amics de Can Ruti és un projecte sense entitat jurídica impulsat per totes les institucions del Campus Can Ruti que neix amb l’objectiu d’esdevenir una eina clau de mecenatge, a la vegada que pretén projectar el campus badaloní com a punt de trobada d’algunes de les institucions catalanes de referència en l’àmbit de la biomedicina. Per la seva part, Forquilla Badalona és un grup de restauradors de Badalona actius i creatius que va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de promocionar l’oferta gastronòmica de la ciutat i que, que en temps complicats, ha fet de la col·laboració la seva millor eina. A més, els seus negocis comparteixen unes característiques comunes: són establiments propers, familiars, on el propietari hi està al front del seu negoci.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom