Sense Places Bdn prepara mobilitzacions per aquesta setmana

0
492

Sense Places Bdn ha sortit al carrer després d’una setmana organitzant-se, treballat en xarxa i reunint-se amb l’Ajuntament, diversos grups polítics i FAMPAS. Aquest dilluns van tenir presència la plaça de la Vila de Badalona amb un punt d’entrega d’instàncies que han recollit diverses entitats i persones durant els últims dies, també es van fer activitats per nens i nenes i l’elaboració de pancartes. Les instàncies que presentaran al Departament d’Educació es presentaran aquest mateix dimarts dia 24 als Serveis Territorials del Departament d’Educació a Barcelona al Carrer Casp número 15.

Les peticions demanen una solució per les famílies que s’han quedat sense plaça a l’educació pública a la ciutat, tant a P3 com a secundària, que es construeixin els centres pendents i es valori la construcció dels nous centres necessaris per donar opció a totes les persones a estudiar en l’educació pública de qualitat i proximitat, així com que es planifiquin les necessitats futures per acabar amb el problema estructural de la falta de places públiques.

Els propers moviments del col·lectiu seran una concentració conjunta amb els sindicats d’educació el 25/05, dia que hi ha convocada una Vaga d’Educació, una penjada de dibuixos i escrits sobre l’escola que reivindica aquesta agrupació, tots ells elaborats per l’alumnat que s’ha quedat sense plaça, el suport a la Diada de l’Educació Pública de Badalona el 29/05 a l’autopista i la presentació d’una moció al ple de l’Ajuntament de Badalona el pròxim 31/05.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom