Segona edició de la Milla Nàutica Solidària de Badalona

0
1765

El dissabte dia 9 de juliol tindrà lloc la segona edició de la Milla Nàutica Solidària de Badalona. Aquesta travessia solidària tractarà de nadar pel litoral badaloní amb un recorregut d’uns 1852 m i col·laborar amb l’organització sense ànim de lucre, Open Arms. En aquesta edició d’enguany es faran diverses sortides per cadascuna de les distàncies amb uns 5-10 minuts de diferència. Hi haurà dues distàncies a recórrer, la més llarga, d’1 milla nàutica (1852 m) i la de la mitja milla nàutica (926 m).

Pels que fa als horaris de sortida de la travessia, la de llarga distància serà a les 9:30 hores, mentre que la mitja a les 9:00 hores. Pel que fa a la indumentària, aquells participants que ho desitgin podran fer ús del neoprè de forma voluntària, sempre que la temperatura de l’aigua no superi els 18 graus. El preu de la inscripció serà de 20 euros i hi haurà diferents serveis com el de guarda-roba, avituallament líquid i sòlid per abans i després de la travessa, casquet de bany personalitzat, etc.

Tots els beneficis que s’aconsegueixin amb la participació de la travessia, aniran destinats a les diverses organitzacions sense ànim de lucre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom