Segona derrota a l’Eurocup de la Penya

0
1008

Jordi Creixell

Segona derrota a l’Eurocup del Joventut, que no ha tingut opció a la pista d’un dels favorits del torneig, l’UNICS Kazan rus (86-74). Un desastrós segon quart ha marcat completament el desenllaç del partit, on s’ha vist una Penya sense esma que s’ha oblidat completament de defensar. La condescendència al darrera, però, no ha estat l’únic pecat dels verd-i-negres. Les pilotes perdudes (9 al primer temps), amb un Zisis molt gris, i els baixos percentatges d’encert, sobretot des de fora (6/26 triples), també han donat ales al conjunt rus, que ha pogut jugar massa còmode sota el lideratge d’un Errick McCollum absolutament imparable (32 punts i 41 de valoració). Un parcial de 15-2 ha acabat amb l’equilibri del primer quart (26-21), on la feblesa defensiva ja era evident però l’equip ha sabut sobreviure, però els 16 punts de diferència al descans (49-33) ja han estat una llosa insalvable per als verd-i-negres.  Foto: UNICS Kazan