Rubén Guijarro i representants del PSC es reuneixen amb Endesa

0
309

El President del PSC de Badalona, Rubén Guijarro, conjuntament amb representants socialistes d’altres ajuntaments, es van reunir aquest dimecres amb la Directora General d’Endesa a Catalunya per tal d’abordar la situació de talls constants de llum que pateixen molts barris de Badalona. “Exigim a Endesa a garantir el subministrament i fer les inversions necessàries a la xarxa, i instem al govern de la Generalitat a no desaparèixer en la defensa dels drets essencials dels ciutadans” ha declarat Guijarro. Recordem que fa cinc dies el President del PSC Rubén Guijarro ja es va adreçar per carta a la Fiscalia de Badalona i al Síndic de Greuges de Catalunya per tal que analitzin la vulneració d’un dret bàsic i essencial en el segle XXI com és l’electricitat, alhora que també va demanar al govern municipal mesures específiques per fer costat als veïnes i veïnes.

Els talls en els subministrament elèctric no s’estan produint només a Badalona, sinó que afecten més de 200.000 persones de més de vint localitats arreu de Catalunya.  Per això, i davant la manca de resposta de la Generalitat, representants municipals dels socialistes s’han reunit amb responsables de la companyia Endesa, segons ha explicat el PSC en una nota de premsa.

Segons els socialistes, el govern de la Generalitat està defugint les seves responsabilitats i no ofereix cap solució, ni explicacions. Per aquest motiu els Socialistes de Badalona i d’altres municipis hem vist obligats a tractar aquesta qüestió directament amb Endesa. Durant la reunió Guijarro ha exposat a la Directora General la problemàtica concreta que pateixen els barris de Badalona, amb la manca d’inversió en la xarxa elèctrica i la deficitària atenció als abonats i abonades. Tanmateix Guijarro ha demanat a Endesa màxima col•laboració amb l’Administració per detectar sobreconsums que puguin ser derivats d’activitats il•lícites.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom