Punts liles durant les Festes de Maig

0
420

L’Ajuntament de Badalona instal·larà durant les Festes de Maig “Punts liles”, per oferir espais per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals, masclistes i LGBTI-fòbiques als espais públics. El primer dels punts s’instal·larà aquest divendres 6 de maig amb motiu de La Nit del Mono i també s’ubicaran “Punts liles” els dies 7, 10 i 14 de maig a les zones dels concerts i del correfoc. La regidoria de Feminismes i LGTBIQ+, Aïda Llauradó, ha licitat el servei de “Punts liles”, en un contracte per a dos anys més un de pròrroga, que comptarà amb dues persones formades amb feminismes i violències masclistes i LGTBQ+fòbiques on s’informarà, se sensibilitzarà, es farà prevenció i s’atendran totes les persones que ho sol·licitin. A més, es facilitarà a la ciutadania material de sensibilització i prevenció, així com els números de telèfon i que cal fer en cas de patir qualsevol mena d’agressió.

En cas que hi hagi alguna agressió, abús i o assetjament, l’empresa i les persones que faran d’informadores tenen l’encàrrec de derivar als recursos, els agents i els serveis pertinents per tal d’oferir una atenció integral i respectuosa en cas d’agressió. Cadascun dels “Punts liles” tindrà un espai fix amb una carpa i estarà adequadament senyalitzat, on es podran atendre les consultes necessàries, alhora que es disposarà de material d’informació i sensibilització.

Horari i ubicació dels “Punts Liles” serà el següent:

Divendres 6 de maig, Nit del Mono:

Servei de Punt Lila actiu de 20.30 a 3.30 hores. Estarà ubicat aproximadament a l’altura de la caseta dels pescadors (prop del Dimoni).

Dissabte 7 de maig, concerts al passeig Marítim:

Servei del Punt Lila actiu de 20.30 a 3.30 hores. Estarà ubicat a la zona de concerts, tocant a la platja del Coco.

Dimarts 10 de maig, concerts al passeig Marítim:

Servei del Punt Lila actiu de 20.30 a 4.30 hores. Estarà ubicat a la zona de concerts, tocant a la platja del Coco.

Dissabte 14 de maig, Correfoc i concerts Cal Txiringu:

Servei del Punt Lila actiu de 22 a 5 hores. Estarà ubicat aproximadament a l’altura de la caseta dels pescadors (prop del Dimoni).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom