Preparen un concurs solidari per recaptar fons per millorar la sala de jocs de la planta de Pediatria de Can Ruti

0
948

El proper 25 de maig tindrà lloc al pavelló de La Plana una festa i concurs solidar destinat a recaptar fons per millorar la sala de jocs de la planta de pediatria de l’Hospital Germans Trias. Es tracta d’un Sapìens, un concurs per equips a l’estil del tradicional Trivial que serveix d’excusa per mostrar el cantó més solidari de tots nosaltres.

Les portes del pavelló obriran a les 19h, hora en que començaran els primers concerts.  El sistema de competició és per equips i la inscripció per jugador és de 10€. Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç. També hi ha la possibilitat de sopar en el mateix recinte.

El Sàpiens és una experiència sensorial, un concurs audiovisual tipus Trivial per equips de, com a màxim, 8 persones. Una estona per riure amb amics, sopar, xerrar, discutir, compartir coneixements i passar-ho bé. Un concurs solidari que pretén, de manera distesa, promoure el pensament racional i humanista. Un espectacle on la música i la imatge condueixen les diferents temàtiques d’un esdeveniment que no deixa a ningú indiferent.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom