Preparen actes simbòlics de la Festa Medieval de Badalona

0
585

L’Associació Cultural Festa Medieval de Sant Jordi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, enguany torna a apostar per la Festa Medieval de Badalona, tot i que ee un format una mica diferent per motius obvis sanitaris. Enguany la Festa Medieval no tindrà ni el format com era coneguda fins aral. Tot i això, com moltes altres festes, l’Associació Cultural ens hem adaptat a les circumstàncies tot elaborant diverses propostes adaptades a l’actual situació. Neix, doncs, Bitulona 2021, que és com era coneguda Badalona en època medieval. L’Associació neix a l’entorn de la Masia de Can Canyadó per tal de potenciar-ne el seu ús i manteniment a través de la festa, en aquest cas la medieval. Al llarg del temps el projecte de l’Associació s’ha anat ampliant a través de potenciar altres espais i monuments de caire medieval. En aquest cas l’organització intenta vetllar per la promoció d’àmbits i zones com Dalt de la Vila, Sant Jeroni de la Murtra i les Ermites de Badalona.

Mica en mica l’Associació anirà donant a conèixer els esdeveniments, tan digitals com presencials, que seran entre el 12 i el 24 d’abril. Alguns dels primers actes seran:

– Exposició “Masies i monuments de l’any de la picor (exposició il·lustrada)” a la Masia de Can Canyadó

– Conferència “Ermites de Badalona. Una passejada per la història”, al Museu de Badalona a càrrec d’Abraham Giraldés (13 d’abril).

– “23 trons a Sant Jordi”, des de la Masia de Can Canyadó. Acte en homenatge a Joan Novell. 

– Conta contes i rondalles digitals a càrrec de diverses entitats de la ciutat.

Les altres activitats s’aniran publicant per les xarxes de l’entitat a través de les plataformes de l’Instagram i Facebook. També es publicarà una revista per tal de donar a conèixer tot el que envolta la festa de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom