Polèmica política entre PP i govern per un nou oratori al barri d’Artigues

Autor

Categories

Compartir

L’Ajuntament de Badalona estudia emprendre accions legals contra el president del PP a la ciutat i líder del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, per haver iniciat una campanya contra l’obertura d’un nou oratori al barri de Les Artigues de la pobalció. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, que ha expressat la seva “profunda indignació” per l’actitud del regidor popular a qui acusa de “tornar a fer una campanya per trencar la cohesió social” i “perseguir a veïns i veïnes per la seva creença religiosa”. “Defensarem els drets per a tothom i sobretot el dret a la llibertat religiosa i de culte i l’estricte compliment que el regula”. Així de contundent s’ha expressat l’alcaldessa Dolors Sabater que ha advertit que l’Ajuntament emprendrà les accions que calgui perquè no prosperi “aquesta línia d’incendiar els veïns impulsant l’odi i la persecució d’uns envers els altres segons al creences”.La batlle s’ha negat a tornar a entrar en un episodi com el de fa uns anys, quan Albiol va impulsar una campanya sota el lema ‘Netejant Badalona’ i ha considerat que aquesta forma d’actuar és “absolutament il·legal”. Així mateix, ha advertit que l’executiu estudiarà fins a quin punt les accions d’Albiol són constitutives de delictes d’odi i prevaricació.

 

El president del PP a Badalona, Xavier García Albiol, ha sortit al pas de les acusacions afirmant que la seva formació no pretén “assenyalar cap comunitat”. Albiol ha afirmat que no es tracta d’una nova campanya, sinó que simplement volen “informar” els veïns del barri d’Artigues que ja compta amb tres oratoris més. Albiol ha explicat que el que no veuen amb bons ulls és que una zona tan reduïda concentri diversos centres de culte i ha plantejat que el nou es traslladi a altres àmbits de Badalona.  Així mateix, el popular ha revelat que les obres que s’estan duent a terme de forma “irregular” perquè no disposen de la llicència pertinent.
Per tot plegat ha anunciat que plantejarà en el ple d’aquest mes de maig una proposta per suspendre l’atorgament de llicències en centres de culte de diversos barris, entre ells el d’Artigues.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,859FansAgradda
3,214SeguidorsSeguir
11,819SeguidorsSeguir

Autor

Compartir