Pla d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Tiana

0
404

El ple municipal de l’Ajuntament de Tiana, va aprovar les noves bases per a les subvencions a les entitats esportives amb la novetat de la clàusula de la igualtat entre dones i homes. Amb tot, a partir d’ara serà un criteri més de valoració. Se sospesarà l’adhesió de les entitats esportives al Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Tiana.

En la documentació que s’adjunta amb les bases, les entitats hi trobaran una declaració responsable amb la qual s’adheriran al Pla d’Igualtat. Dins d’aquest document, les associacions agafaran el compromís de fomentar la igualtat dins de les seves juntes directives i la seva estructura esportiva. Cada entitat serà lliure d’adherir-se o no, però des de l’Administració s’ha destacat que la no adhesió pot donar com a resultat una menor puntuació i, per tant, un menor import de la subvenció. L’altra novetat que s’ha introduït en l’articulat, és tot allò que fa referència a la protecció de dades de caràcter personal i el seu tractament. La quantitat per a les subvencions de les entitats esportives es manté en 25.500 euros.

Des de l’administració, el regidor d’esports, Albert Sales, va destacar que “l’objectiu que perseguim és integrar la perspectiva de gènere que permeti avançar en el compromís de la corporació municipal d’incorporar, de forma transversal, el principi d’igualtat entre dones i homes també pel que fa als ajuts, subvencions i contractes que realitza. L’esport és cosa de tots i totes. L’esport no té gènere”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom