Per Sant Joan, transport públic sense interrupció

0
416

Com cada any per Sant Joan, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 22 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24 (fins a la finalització del servei de dilluns 24), de manera que funcionaran de forma continuada durant 67 hores.

Per Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a l’àrea metropolitana, a la qual Metro respondrà amb una oferta i un dispositiu especials: des de les 10 de la nit de diumenge i al llarg de la matinada i matí de dilluns, els trens circularan a intervals de 7-9 minuts a totes les línies convencionals de la xarxa. A més, a Badalona el N9, que va des de Barcelona a Tiana reforçarà el seu servei. El TRAM també funcionarà durant tota la nit.

TMB farà, per tant, un desplegament especial de personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom