Per on i a quina hora passaran les Cavalcades?

0
2210

Els Reis d’Orient arribaran al pont del Petroli de Badalona a les 16.30 hores a bord del vaixell Ciutat de Badalona. Un cop arribin al pont del Petroli els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcalde de la ciutat, Àlex Pastor, lliurarà a Ses Majestats el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

La Cavalcada començarà a les 18 hores, a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb Ramiro de Maeztu. Aquests són, aproximadament, els horaris de pas previstos:  Avinguda de Pius XII cantonada amb Ramiro de Maeztu (18 h), Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19 h), Francesc Macià (19.15 h), Creu (19.30 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 19.45 h), Prim (20 h) i final del carrer d’en Prim (20.15 h).

A Montgat, la Cavalcada de Reis començarà a les 17:30h. Com cada any la comitiva reial farà un recorregut pel poble i quan arribin al carrer Pare Claret cantonada carrer Marina Ses Majestat estaran acompanyats amb un seguici de comparses i animació que els acompanyaran fins a l’estació de Montgat Nord. Cap a les 19.30 h s’obriran les portes del Poliesportiu municipal per rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient i a tots els nens i nenes que els vinguin a veure i a recollir el seu petit present.

A Tiana, els Reis d’Orient baixaran des de la Conreria, a les 18h. Com mana la tradició, els Reis a Tiana recorreran els principals carrers del poble guiats per l’estrella d’Orient.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom