Parlem amb Marta i Ricard Pérez, propietaris de la nova llibreria Somnia de Badalona

0
4414

En plena pandèmia, i quan les coses estan complicades, vosaltres us aventureu a obrir una llibreria. Per què ara?

Perquè cal. Per a nosaltres, com a editorial, és necessari i totalment imprescindible donar veu als nostres autors i difondre les seves obres. No podem parar. És la nostra obligació difondre per tots els mitjans la cultura i donar l’oportunitat a què tots els lectors llegeixin les obres dels nostres autors. A més, és també imprescindible oferir als ciutadans de la nostra ciutat una llibreria on poder trobar totes les novetats literàries de tots els autors i autores nacionals e internacionals de totes les editorials. La idea principal, és que Somnia sigui una llibreria en tota regla, on no només es trobin els llibres dels nostres autors, sinó que també es puguin adquirir-les novetats de la resta d´editorials.

Vosaltres veniu d’anys d’experiència sota el segell Célebre. Com afronteu aquest repte?

Amb il·lusió i molta força. Intentarem oferir tot el que ens sol·licitin, tant sigui de literatura o còmic i anirem incorporant mes a mes, totes les novetats del mercat i estar sempre pendents dels nostres clients que, a la fi i al cap, són els que faran, en un futur, que Somnia sigui una llibreria de referència a la nostra ciutat. I a més, quan la tempesta perfecta en què ens trobem submergits calmi, tindrem un espai cultural per a presentacions literàries i tallers d´escriptura que abastarem literatura de tots els gèneres, inclosa poesia.

Podem dir que “Somnia” era un somni que feia anys anàveu perseguint?

Sí. Tota una vida darrere d´aquest somni. La idea era tenir una llibreria pròpia que abracés un espai cultural per a presentacions i tallers literaris, sempre ens ha apassionat. Ha estat des de sempre una il·lusió que ha estat present dia rere dia. Ja ho hem aconseguit.

Que hi podem trobar?

Totes les novetats literàries de totes les editorials i gran part dels clàssics de la literatura. A més, tenim seccions infantils , de cuina i esports, còmics i objectes de regal basats en sèries, còmics i pel·lícules que més acceptació han tingut entre el públic. I cada dia, sense descans, més i més.

Badalona havia tingut nombroses llibreries, però ara queden molt poques, veniu a omplir un forat?

Ens hem col·locat estratègicament a la zona que nosaltres creiem més correcta, per abastar justament la falta de llibreries de primera mà, sense afectar en res a la resta que ja es troben establertes.

A la presentació, d’aquests dies, han participat molts escriptors i escriptores… Aquesta serà una marca de la llibreria?

Sempre. És igual si són autors vinculats a Célebre Editorial, que és d´on vénen els nostres autors, o d´altres editorials. Tothom serà benvingut. El nostre segell d´identitat serà sempre oferir el millor per tothom amb totes aquelles facilitats i atencions que a nosaltres ens agradaria rebre a qualsevol altre lloc. Això mai canviarà. És i serà el nostre segell d´identitat.

Llibreria Somnia, carrer Guifré 153, local 2

Badalona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom