Obertes les inscripcions per la Màgic Bdn Running

0
985

El diumenge 24 de març torna la cursa Màgic Bdn Running pels carrers de Badalona. El punt de sortida i arribada de la cursa serà a la Rambla del Gorg, entre els carrers de Guifré i Alfons XII. Les inscripcions ja s’han obert a través del web http://magicbdnrunning.cat/. Els participants podran escollir entre la modalitat de 10K, amb sortida a les 9:30h o la modalitat de 5K, amb sortida a les 9:45h. Les curses puntuen a la lliga ChampionChip, en el cas de la cursa de 10K, doble. A més, aquest any s’incoporen curses infantils amb un circuit de 800 metres.

Les característiques dels circuits són ideals per a fer-hi bones marques ja que hi destaquen una altimetria plana i assequible i transcorren, en bona part, en paral·lel al mar. Un altre dels al·licients pels corredors és el paisatge: el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports,
la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port de Badalona o el famós Pont del Petroli i la fàbrica de l’Anís del Mono són escenaris per a gaudir durant la prova.

La Rambla del Gorg serà l’espai on s’ubicaran la sortida, l’arribada i tots els serveis.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom