Noves mesures per accedir a l’Hospital Germans Trias a partir del dilluns

0
19799

A partir del proper dilluns 21 de setembre, hi haurà 2 punts d’accés obert, tant per a professionals com per a usuaris a l’Hospital de Can Ruti que seran l’entrada principal de l’Hospital i l’entrada de matern-infantil. Per tal d’agilitzar el control d’accés de seguretat, només podran accedir a l’Hospital els usuaris que tinguin una visita programada a consultes externes o a algun dels gabinets, una cirurgia major ambulatòria o un ingrés programat.Així, els usuaris que vulguin accedir a l’Hospital han de de tenir en compte que s’establiran unes mesures de control per a poder complir aquests requeriments:

Si tenen una visita programada en algun dels serveis de consultes externes o gabinets, hauran de passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector de les pantalles que trobaran als vestíbuls.
En el cas que no disposin de la Targeta Sanitària Individual (TSI), hauran d’ensenyar el seu document identificatiu (document d’identitat o passaport) i el full de citació. En cas de no disposar-ne o de qualsevol altra incidència per accedir, els professionals del control els adreçaran al taulell, on seran atesos.

Si tenen una prova diagnòstica, una cirurgia major ambulatòria (CMA) o un ingrés programats hauran de passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector, ensenyar el seu document identificatiu (document d’identitat o passaport) i mostrar el full de citació.

Control de visitants de pacients hospitalitzats

Més enllà de la normativa específica dels acompanyants dels pacients COVID, la resta de pacients hospitalitzats només podran estar acompanyats per una persona, preferiblement sempre la mateixa i, a poder ser, que no formi part dels pacients de risc de COVID.Per a tal fi, els pacients rebran una targeta de visitant en el moment de l’acollida a planta, la qual permetrà superar els controls de seguretat de l’entrada.Aquestes targetes, que es renovaran mensualment, s’hauran de retornar en el moment de l’alta hospitalària.

Accés de professionals

Pel que fa als professionals, a part dels dos punts d’accés obert (l’entrada principal de l’Hospital i l’entrada de matern-infantil), també podran accedir per la porta d’entrada al soterrani del costat de la cafeteria de públic.Totes les entrades dels professionals des d’aquesta data, estaran controlades amb la targeta identificativa personal, a través d’un control de seguretat als accessos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom