Nova onada de calor que ens afectarà tota la setmana

0
707
Protecció Civil ha activat en fase d’alerta per onada de calor el pla Procicat. Segons apunten, s’iniciarà un episodi d’onada de calor a partir d’aquest dilluns al migdia i que durarà fins dijous principalment. Avisen que amb la pujada de temperatures i la baixa humitat el risc d’incendi augmenta i per tant recorden que cal evitar conductes de risc en aquest sentit.
Seguint el protocol intern i d’acord amb la situació, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat en fase 2 d’alerta el pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).

D’altra banda, Protecció Civil ha demanat als ajuntaments que prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús i que tinguin especial vigilància de les persones majors de 75 anys, sense suport familiar o sense recursos; les persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; les persones que hagin de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (també les laborals) i les persones amb malalties cròniques.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom