Nova edició del Torneig Facundo Lagunas

0
392

El Torneig Facundo Lagunas s’ha tornat a disputar després d’un llarg període de pausa. Després de cinc temporades, el Club Tennis Taula Badalona ha tornat a celebrar aquest torneig amb una nova edició de la competició social del club que porta el nom i està dedicat a la figura del mestre de l’entitat, Facundo Lagunas. La darrera edició d’aquesta competició va ser l’any 2016, i en aquesta XXII edició, s’ha pogut realitzar alguns canvis, pel creixement que ha tingut el club en els darrers anys.

En aquest certamen celebrat aquest passat cap de setmana, es van trobar ni més ni menys que 11 categories: 4 de joves, 4 d’adults i 3 de veterans (una per cada grup d’entrenament). Pel que fa a les categories dels grups joves i l’absoluta, es va fer, com ja era habitual, l’últim divendres de maig a La Badalonense, amb una molt bona afluència de públic. A la categoria reina, Adrià Fernàndez, no va poder sumar el seu quart títol consecutiu i va caure davant de Pere Navarro, que es va coronar per primera vegada. La final va arribar al cinquè joc, on tots dos jugadors van oferir un gran espectacle. Marc Serra va completar el podi. Pel que fa a la màxima categoria de joves, Arnau Raventós, va donar la sorpresa, no només plantant-se a la final, sinó que a més es va imposar a Sergi Bocanegra, aixecant un 1 a 2 desfavorable amb dos jocs impecables. David Ruescas va ser tercer.

A la segona categoria de joves, el debutant Pablo Lucas es va emportar el títol, després d’una temporada molt treballada amb una gran progressió. Saül Requena i Toni Rodríguez van ser segon i tercer. Pel que fa a l’Escola de Joves, Guillem López es va endur el triomf davant de Mario Soriano, acabant tercer en Manel Grillo i a l’Escoleta els premiats foren Unai Rangel, Nil Laguna i Jordi Mesa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom