Nova convocatòria per a la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys

0
951

Del 5 al 7 de juny, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar en una nova edició del programa “Badalona, pren el relleu 2019-2020”. Es preveu la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de l’experiència laboral. Les persones a les quals es dirigeix aquest programa són les següents:

  • Persones menors de 30 anys.
  • Persones en situació d’atur inscrites com demandants d’ocupació no ocupats (DONO) en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d’un títol que habiliti per a l’exercici professional dels treballs oferts. (prevenció de riscos laborals; ocupació; comunicació digital; administració general; justificació econòmica; disseny gràfic i administratius).
  • Prioritàriament residents al municipi de Badalona.

Els candidats i candidates que disposin dels requisits poden dirigir-se durant el període comprés entre el 5 i 7 de juny 2019 al centre IMPO de Can Boscà (C/ Nova Cançó, 1) per a la recollida de la sol·licitud corresponent, amb la següent documentació: DNI / NIE, fotocòpia de la titulació i targeta de demanda d’ocupació. L’horari de recollida de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores. Aquesta acció està vinculada al Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 finançada per la Diputació de Barcelona.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom