Nova campanya per difondre el projecte Radars Badalona

0
812

“Coneixes persones grans que estiguin soles i que necessitin algun suport i visquin al teu barri? Truca al telèfon 900 102 844”. Aquesta és la crida que fa la nova campanya de difusió del projecte Radars Badalona.

L’Àrea de Gent Gran, Ciutadania, Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Badalona vol reactivar el projecte Radars Badalona amb l’edició de pòsters, fulls volants i enganxines. Aquest material, amb una renovada imatge, es difondrà als comerços, les farmàcies i les entitats veïnals que col·laboren com a detectors–radars- en aquesta iniciativa comunitària. Radars Badalona té l’objectiu de detectar i prevenir situacions de risc en persones grans i poder pal·liar els efectes de la solitud no desitjada.

Nascut l’any 2019 com a prova pilot als barris de Dalt la Vila, Centre i Coll i Pujol, Radars Badalona treballa teixint una xarxa de barri, formada per les associacions veïnals, comerços, farmàcies, ambulatoris i els Serveis Socials, per detectar situacions de vulnerabilitat de les persones grans.

Radars Badalona, en conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, presenta aquesta nova campanya organitzada per l’Ajuntament de Badalona, Amics de la Gent Gran, el Servei d’Atenció Primària del Barcelonès Nord i Maresme de l’Institut Català de la Salut i la Creu Roja del Barcelonès Nord, i amb la col·laboració de les associacions de veïns del Centre de Badalona; de Coll i Pujol, de Dalt La Vila; de Can Mercader i el Quart Món dels Pares Carmelites.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom