Nou cribratge intensiu contra la Covid-19 a Badalona

2
2300

El Departament de Salut continua amb l’estratègia de cribratges poblacionals per controlar la transmissió de la COVID-19 i ho fa una vegada més amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica.

Aquesta nova actuació preventiva es farà des d’aquest dimecres 9 de desembre al 12 de desembre al Palau Municipal d’Esports de Badalona i estarà dirigida a la població de més de 16 anys que viu a la zona d’influència del CAP Llefià i del CAP La Salut, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. Les persones que estan cridades a participar al cribratge rebran un SMS informatiu. En cas de no rebre el SMS, es pot acudir al punt de cribratge igualment. La realització dels testos antigènics ràpids (TAR) es farà de dimecres a divendres, de les 14 a les 21.00 hores. I el dissabte, de les 9 a les 14.00 hores i de les 15 a les 19.00 hores. És important que tothom porti la targeta sanitària per facilitar el tràmit de la realització de la prova. Pel que fa als resultats del test, si és positiu es tindrà de manera ràpida. Si és negatiu, s’enviarà un SMS en les properes hores i també es penjarà a plataforma La Meva Salut.

2 COMENTARIS

  1. Vas a l’hospital perquè t’atenguin d’infart o d’ictus i no et poden atendre perquè el personal està fent cribratges ficant el bastonet a la pobre gent. I mentrestant, gent patint ictus i morint d’infart. Vaja sanitaris!.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom