Neix el festival de teatre al carrer ‘La Claca’

0
578

Badalona ha presentat tot un seguit de noves propostes per gaudir dels mesos d’estiu i fer-los més amens i refrescants. Un dels suggeriments estiuencs més destacats és el festival de teatre ‘La Claca. Festival d’arts de carrer’. Els carrers de Badalona s’ompliran d’arts escèniques al llarg de quatre dies, 21, 22, 23 i 24 de juliol. En diversos espais de la ciutat es podrà xalar d’un festival de teatre de carrer d’estiu amb propostes culturals atractives, de diferents companyies, d’accés gratuït i per a tots els públics.

Els espectacles seran d’àmbit local, donant visibilitat al talent badaloní i suport a la creació del nostre territori, i també d’àmbit nacional, amb noms consolidats i de llarga trajectòria de l’escena, que conviuen amb les noves generacions de creadors. Tanmateix, a la programació s’hi troben companyies nominades en diversos certàmens i presents a les fires artístiques més importants.

Del teatre a la música electrònica

Badalona també acollirà un nou festival de música electrònica que es farà el pròxim 17 de setembre, a la sala Estraperlo Club de Badalona. El Festival Ona Electrònica estarà emmarcant en el so Synthwav, gènere de música electrònica influenciada per les bandes sonores de pel·lícules, música i videojocs de la dècada dels anys vuitanta. Aquest fenomen musical va tenir els seus orígens culturals i musicals a mitjans del 2000 a partir de diverses comunitats d’Internet, guanyant més popularitat cap a l’any 2010.

En aquest esdeveniment de música electrònica que es farà a Badalona durant el mes de setembre hi participaran grups com The Future Kids, The Last Concorde, Lueur Verte, Oblique, entre dlatres. El preu de l’entreda serà de 21,38 euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom