Montgat tancarà les platges per la Revetlla de Sant Joan

0
580

L’Ajuntament de Montgat està preparant el tancament de les platges de Montgat per la revetlla de Sant Joan. La decisió s’ha pres com a mesura preventiva  per adaptar-se a les recomanacions sanitàries arran de la Covid-19, i evitar aglomeracions massives de persones. 

Els darrers anys les revetlles populars a les platges de Montgat són un punt de trobada massiu de persones  i es vol evitar que això passi pel risc de contagi que suposa sinó es prenen les mesures de distanciament i protecció necessàries. 

El tancament del dia 23 de juny afectarà a totes les platges, les ja tancades  per problemes d’accessibilitat i infraestructures malmeses pels temporals, i també a la única platja que està oberta al bany durant la fase 2 de la desescalada, la platja de les Barques. Es preveu que el tancament sigui efectiu des de les set del vespre del 23 de juny fins a les deu del matí del dia 24 de juny. L’Ajuntament reforçarà el servei de la Policia local per controlar la mobilitat a la zona del Passeig i impedir l’accés a les platges de Montgat. El dia 24 de juny, a partir de les 10 h l’ús de la platja de les Barques será l’habitual de la fase de la desescalada en que ens trobem.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom