Montgat prepara la Festa Major de Sant Joan

0
869

Montgat ja ha posat en marxa els preparatius de la Festa Major de Sant Joan d’aquest any, que començarà aquest divendres 17 de juny, i s’allargarà fins al dia 26 de juny. L’obertura de festes començarà amb la lectura de poemes i cançons a càrrec d’Alfred Matamala i Lluís Platero a l’església parroquial de Sant Joan. Dimecres 22 de juny, a la plaça de la Vila, es donarà la benvinguda a la Festa Major amb el pregó a càrrec del Mag Lari, a les 20:30 hores. Aquest any, la festa també inclourà diverses activitats per a la joventut de la localitat, amb un futbolí inflable i la projecció del film Cruella, la tarda i nit del dissabte 18 de juny al parc del Tramvia.

El dijous 23 de juny, serà el torn per l’arribada de la Flama del Canigó, el sopar de revetlla i l’orquestra al Parc de la Riera d’en Font. Divendres 24, arrencarà amb la traca i el repic de campanes a càrrec de la Colla de Diables, i seguirà amb el concert de la Coral del CRiC a l’església. A la tarda hi haurà un espectacle familiar, sardanes amb la Cobla la Bisbal Jove i teatre amb l’obra “AMICS, un espectacle vostre i nostre“, amb Carla Barrosso i Dafnis Balduz, també al Parc de la Riera d’en Font.

El dissabte 25, es podrà gaudir del Tastet de Mar, la festa de l’escuma al Parc del Tramvia, la botifarrada i el concert amb el trio La Chata. Finalment, el diumenge 26 hi ha previstos jocs tradicionals per a la canalla, concert amb el grup VO, sopar de pa amb tomàquet, i el punt final serà el castell de focs de fi de festa a la platja de les Barques.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom