Montgat estrenarà, aquest setembre, un cicle musical

0
1154

Amb el nom “Viu la Música a Montgat”, cada divendres a partir de les 22h s’han programat concerts en directe al parc de la Riera d’en Font de Montgat, en el nou espai dedicat a espectacles i festes inaugurat recentment al Parc de la Riera d’en Font. Aquest cicle començarà el 4 de setembre a les 22 h amb el grup mataroní Andanda; el dia 10, també a les 22 h Montgat gaudirà de la veu en directe i el piano de Meritxell Nedderman; finalment els dies 18 i 25 de setembre a les 22 h arribarà el torn del conegut Quartet Mèlt i del duet tianenc Versions Originals. Per altra banda, al cicle també hi tenen cabuda dos espectacles de música per a públic familiar, així els divendres 18 i 25 de setembre a les 18 h, el públic podrà gaudir dels espectacles de música dels coneguts grups Xiula i Damaris Gelabert.
Abans de cada concert, a partir de les 20h, tots els espectadors que ho desitgin podran gaudir de furgoteques (foodtrucks) i música d’ambient al mateix espai del concert, seguint totes les mesures de protecció i seguretat sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19.
A partir del dia 20 d’agost les persones que vulguin assistir als concerts podran fer reserva prèvia de seiens a la web www.entrapolis.com

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom