Més de 25 espectacles a la nova temporada teatral de Badalona

0
258

Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante- ja tenen a punt la nova temporada gener-maig 2021. Més de 25 espectacles conformen aquesta nova temporada d’arts escèniques a Badalona. Una programació que recupera diversos espectacles que es van haver d’ajornar per la pandèmia i que incorpora noves obres de petit i gran format per a tots els públics. El tret de sortida el donarà, el proper 30 de gener, l’obra Jauría, de Jordi Casanovas i Miguel del Arco, una proposta de teatre documental sobre el judici al cas de “La Manada” que es recupera de la temporada gener-maig 2020. La seguiran dues obres també ajornades la temporada anterior: el multipremiat show còmic The Opera Locos i la comèdia familiar Els Brugarol.

L’equip de Badalona Cultura ha apostat per poder reprogramar el màxim d’obres possibles ajornades les dues darrers temporades. Així, a més a més, també es recuperen Alguns dies d’ahir de Jordi Casanovas i Ferran Utzet, Suite TOC núm.6 de les germanes Ariadna i Clara Peya, els familiars Gnoma de la companyia Pea Green Boat, Herència de la Industrial Teatrera i l’espectacle familiar inclòs dins la Quinzena de la DansaGeometria, de Roseland Musical. I dins, també, de la Quinzena de la Dansa, recuperem l’espectacle de flamenc del badaloní El Yiyo al Teatre Blas Infante.

Completaran la temporada teatral dues grans comèdies que ja s’han convertit en un clàssic del teatre català: El Mètode Grönholm de Jordi Galceran i Sergi Belbel i Smiley, després de l’amor, de Guillem Clua. Pau Miró i Mario Gas portaran al Teatre Zorrilla la poètica tenebrosa de Pedro Páramo; i al mateix Zorrilla també tindrem a l’Emma Vilarassau i al Jordi Bosch amb La cabra o qui és Sýlvia?. El 27 de març, Dia Mundial del Teatre, Winnipeg, de Norbert Martínez, navegarà pel Teatre Margarida Xirgu, espai on també hi veurem un dels muntatges més originals de la temporada, el clàssic de Víctor Català, Infanticida. No faltarà el Concert de l’orquestra de cambra del Conservatori de Badalona, aquesta vegada comptant amb un programa amb peces de Mozart i Arriaga. I finalitzarà la temporada amb l’última proposta de teatre familiar de la companyia Anna Roca, Valentina Quàntica.

La màgia tornarà durant el febrer a Badalona

Del 13 de febrer al 7 de març Badalona acollirà la XXI edició del Memorial Li-Chang. Els tres teatres de la ciutat es preparen per celebrar les gales de Màgia i humor al Teatre Margarida Xirgu, les quatre Gales Internacionals al Teatre Zorrilla i la Gala Solidària al Teatre Blas Infante. I el Teatre Margarida Xirgu també acollirà el show de màgia familiar The Postman del jove mag Txema Muñoz.

Festival Blues i Ritmes de Badalona

I del 19 al 28 de març arribarà, amb més ganes que mai després de l’obligada cancel·lació la temporada anterior, la nova edició del Festival Blues&Ritmes. La Covid-19 va frustrar que poguessin venir artistes com Joana Serrat & The Great Canyoners, que ara sí podrem veure-la, finalment, estrenant disc nou, el pròxim dissabte 20 de març. Completaran l’edició d’aquest any el bluesmen britànic, Ian Siegal, el talent amb més classe de la música nord-americana d’arrels, Luke Winslow-King, una de les veus més compromeses del poble sahrauí, Aziza Brahim i la enigmàtica i captivadora Jesca Hoop.

Les entrades es poden comprar a la web www.teatrezorrilla.cat.Aquesta temporada les entrades de tots els espectacles es seguiran venent exclusivament per Internet. Badalona Cultura assumirà la comissió en la venda electrònica per tal de facilitar la compra per aquest canal. No obstant, les taquilles del Teatre Zorrilla i el Teatre Margarida Xirgu oferiran atenció presencial només a aquelles persones que no tinguin accés a Internet o que tinguin dificultats per comprar les entrades de manera electrònica. Aquest servei es donarà sempre amb cita prèvia trucant al 93 384 40 22 els dimarts i dijous de 12h a 14h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom