Menarini inaugura “Retratades”, una exposició per posar en valor el paper de la dona

0
309

Per a donar continuïtat a les accions desenvolupades l’any 2019, a través del lema #Súmatealaigualdad, l’empresa badalonina Menarini vol reivindicar i valorar el paper de la dona de qualsevol edat, raça, cultura i en qualsevol lloc del món, a més d’enaltir el paper femení, tant dins com fora de la companyia, així com aprofundir l’ODS 5 “Igualtat de gènere”. Per aquest motiu, Menarini ha posat en marxa una sèrie d’accions que contribueixen a aportar una major visibilitat al gènere femení. Aquest és el cas de l’exposició “Retratades.El valor de ser dona”, una iniciativa que veu la llum gràcies a una de les accions guanyadores proposades pels treballadors i treballadores de la companyia, a través d’un concurs convocat a la Bústia d’Idees, un canal de comunicació interna que fomenta la participació de la plantilla en el procés de millora contínua i desenvolupament de l’empresa.
L’exposició reuneix 14 fotografies realitzades pels treballadors i treballadores de Menarini, guanyadores del total d’imatges presentades, després de la decisió d’un jurat compost per Raquel Vidal, Andrea Fumanal i Laura Martínez de Menarini, el fotògraf David Arnoldi, Carla Varona, membre del jurat dels premis ASPID, Oriol Berenguer, manager d’Artèria Comunicació en Salut i Maria Àngels Andreu, membre del comitè d’empresa de la companyia.

A més de física, a la seu de Menarini al barri de Sant Roc de Badalona, l’exposició compta també amb una versió digital allotjada al web corporativa http://bit.ly/exporetratadas amb l’objectiu de projectar també de manera externa, la tasca que duu a terme Menarini.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom