Malestar dels veïns del voltant dels jutjats per l’actitud dels acompanyants dels detinguts d’un clan de la Mina

3
3979

Des d’aquest cap de setmana, els veïns del carrer d’en Prim, a partir de Germà Juli i fins a la plaça del Doctor Niubò i de la part alta de la Riera Matamoros han de conviure amb un grup nombrós de persones del barri de la Mina i un gran desplegament dels Mossos. La detenció d’un perillós clan familiar que es dedicava a cometre delictes violents per controlar el barri ha fet que gairebé la trentena de detinguts hagin de declarar aquests dies. Això ha provocat que un nombrós grup de la Mina s’hagi desplaçat a Badalona per donar suport als detinguts. Això ha provocat l’ocupació del carrer, voreres i portals, sobretot del carrer d’en Prim. Durant diumenge, el dispositiu policial va tallar part de la Riera Matamoros i el carrer d’en Prim. Aquest dilluns, el grup que acompanya el clan del barri de la Mina han seguit a la zona creant problemes de convivència i forts crits, i sense cap mena de distància ni mascaretes, cosa que ha provocat les queixes dels veïns.

3 COMENTARIS

  1. A mi em sembla molt bé que vinguin a donar suport, però en mig d’una pàndemia el mínim és que vinguin en mascareta. I potser ells no tenen covid, però potser se’l emporten de tornada. Per altra banda, diumenge nit, el terra va quedar tot ple de brossa d’entrepans, begudes i snacks que van estar consumint durant tot el dia. El mínim que poden fer es no embrutar o netejar abans de marxar!!

  2. Es una vergonya!! Sense màscares,ocupant la via pública i tot fet una merda.Sr. Albiol faci alguna cosa i endreçi Badalona que fot pena!!.

  3. Está todo lleno de basura generada por el consumo de Coca-Cola, agua, snacks. Orinan en los huecos de las entradas a los parkings. Impiden la entrada a los vecinos agolpandonse en los portales. Anoche hubo una discusión entre varias facciones generando gritos en plena calle y escándalo público.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom