L’Orfeó i el Círcol organitzen de manera conjunta un cicle sobra la cultura gitana

0
860

De l’1 d’octubre al 6 de novembre , tindrà lloc el cicle “Amen Sam” sobre cultura del poble gitano, un projecte que organitzen conjuntament l’Orfeó Badaloní i El Círcol. Aquest programa comunitari organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC), el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Fundació ”la Caixa”.

El programa de l’AMEN SAM (“Nosaltres Som”, en llengua romaní)  té com a objectiu contribuir a superar els estereotips que la societat occidental ha anat construint al voltant del poble gitano, integrant-los a la vida quotidiana de l’ateneisme i, per tant, de l’associacionisme català. Però també fomentar la participació dels socis dels ateneus, fent-los interactuar a través de la logística de les activitats que es programin i en l’assistència als actes.

Les activitats programades entre les dues entitats les podeu consultar en aquest enllaç, https://orfeobadaloni.cat/general/cicle-amen-sam/

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom