L’oposició en bloc demana al govern del PP que consensuï amb ells i la societat civil un Pla de Recuperació Econòmica i Social

0
481

Els grups de l’oposició, el Partit Socialista de Catalunya, Guanyem Badalona en Comú, Esquerra Republicana Avancem-MES, Badalona en Comú Podem i Junts per Catalunya han demanat al govern municipal del PP la convocatòria urgent d’una taula conjunta entre govern local, oposició i principals actors socials i econòmics per consensuar l’ús dels recursos disponibles dins d’una visió integral de ciutat.
En aquest context, diverses entitats i associacions de Badalona han reivindicat la necessitat d’aquest Pla. En aquest sentit, aquest dimecres es va fer públic un manifest en el qual es reivindica que el govern de Badalona treballi de forma consensuada l’ús dels recursos disponibles. En particular, els 2.3M€ de l’Àrea Metropolitana de Barcelona disponibles per Badalona, dins del pla metropolità de suport a la cohesió social, l’economia de proximitat i la coproducció de serveis (ApropAMB). Un manifest que ja ha rebut més d’una quarantena d’adhesions. Els grups de l’oposició han denunciat que en el cas de Badalona, el govern del Partit Popular no ha liderat cap projecte. Tot el contrari, segons l’oposició, ha paralitzat la feina que van iniciar el govern anterior durant l’abril.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom