Llimona i merenga i fruites del bosc nous sabors de torrons a Ferrers Pastissers

0
1900

El món dels torrons es mou entre el classicisme que no falla mai i la innovació. Així ho ha assegurat al TOT, Àlex Ferrer, de Ferrer Pastissers del carrer Canonge Baranera. D’una banda, hi ha els que “mai fallen” com els de Xixona, crema cremada, xocolata amb ametlla o coco. Tot i que la tradició pesa molt, els pastissers busquen innovar amb les combinacions de gustos originals per ampliar l’oferta i el ventall de productes que ofereixen. Des de Ferrer aposten cada Nadal per la xocolata i amb innovacions,  per exemple, amb vegetals. Aquest Nadal, la pastisseria badalonina aposta per dues novetats en sabors, llimona i merenga i fruites del bosc. I mentre perdura aquesta lluita entre el classicisme i la innovació, els torrons de mida petita, fins i tot de 30 grams, s’han fet un forat al mercat i s’han convertit en l’èxit dels darrers Nadals. Si fa uns anys, les porcions petites es consideraven rareses, ara, en canvi, són el més normal en gran part de les pastisseries, que hi aposten perquè consideren que els permeten més creativitat. De fet, Àlex Ferrer assegura que amb la crisi han anat canviant les mides perquè la gent a casa també pugui tastar més varietat i no només tres o quatre sabors. Tot i aquest canvi d’hàbits, molta gent encara prefereix les mides més grans de torró per poder regalar a la família o amics. Molta gent li agrada regalar per Nadal lots amb barres de torrons i neules. A part d’aquests dos dolços, un clàssic que també pot faltar a les prestatgeries d’aquesta pastisseria badalonina són els Troncs de Nadal. Aquí, la xocolata continua sent l’estrella d’aquest postre nadalenc. Com sempre, les festes de Nadal s’acaben a la Pastisseria amb els tortells de Reis, una altra d’aquelles tradicions llamineres que mai poden fallar a les taula durant la Nit i el dia de Reis.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom