Les obres del pont del Canal començarà en pocs mesos

0
3106

L’Ajuntament ha anunciat, en un comunicat de premsa, que les obres de construcció del viaducte del ferrocarril previst sobre el canal del port de Badalona, entre els carrers de Ponent i Tortosa, començaran abans que finalitzi aquest any. De fet, aixì ho ha acordatl ’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat pel tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, en una reunió a Madrid amb la presidenta d’Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias) María Luisa Domínguez González, que han tractat sobre l’inici d’obres. 

La construcció d’aquest viaducte de 180 metres de longitud permetrà la continuïtat de la línia del ferrocarril, salvant el nou canal de Badalona, així com ha de permetre la millora de la connexió del Port i el front marítim amb la resta de la ciutat. La construcció d’aquest viaducte i de la rotonda de comunicació del carrer de Ponent amb Eduard Maristany són claus per poder finalitzar la totalitat dels 350 metres del canal d’aigua que s’endinsa en la trama urbana, sent en el seu conjunt l’obra més important des de la construcció del port l’any 2003. 

Durant la reunió s’ha fet seguiment i balanç de l’execució del conveni del 26 de desembre de 2022 entre Adif, Ajuntament de Badalona i Marina Badalona amb el compromís de fer possible abans que finalitzi l’any s’abordi la part final i més complexa que és la construcció del viaducte de la línia ferroviària Barcelona-Mataró-Maçanet-Massanes sobre el futur canal del Port de Badalona. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom