Les línies B17 i B27 donaran pas, a partir d’aquest divendres, a la M27 i M28

Autor

Categories

Compartir

Canvis, a partir d’aquest divendres, a la xarxa de busos de Badalona. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’empresa Tusgsal posen en marxa les línies M27 i M28 de la nova xarxa AMB Metrobús. El servei AMB Metrobús són un conjunt de 14 línies d’alta freqüència de pas –amb intervals màxims de pas de 10 minuts–, que han de servir per descongestionar i oxigenar els corredors més demandats. Els objectius d’aquesta nova xarxa són, juntament amb el nou servei AMB Exprés, millorar i augmentar l’oferta, o fomentar la intermodalitat. Des d’aquest divendres 6 d’abril, es posen en marxa les dues primeres línies de la xarxa AMB Metrobús. Aquestes línies són la M27 i la M28, i estaran operades per l’empresa Tusgsal.

La línia M27 connectarà els barris de les Oliveres, el Singuerlín i el Fondo de Santa Coloma amb el centre de la vila i amb el centre de Badalona, amb una freqüència de pas de 10 minuts. Part d’aquesta nova línia la realitzava fins ara la línia B17 i B27 que desapareixen.

La línia M28 crearà una nova connexió entre Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. Aquesta nova línia connectarà l’hospital de Can Ruti amb el centre de Badalona i el centre de Santa Coloma, i arribarà fins a l’estació de Rodalies de Sant Andreu Comtal travessant els barris barcelonins del Baró de Viver, la Maquinista i el Bon Pastor. La seva freqüència també serà de 10 minuts. Cal destacar que el recorregut que feia fins ara la B27, del Centre de Badalona a Can Ruti, el farà la M28 a partir d’aquest divendres.

Aquestes dues noves línies serviran per reforçar la connexió entre els centres de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, que és la relació més demandada de la zona del Barcelonès Nord. En el tram comú de les dues línies, s’aconsegueix una freqüència de pas coordinada de 5 minuts.

Amb la implantació d’aquestes dues noves línies, s’eliminaran a partir del mateix dia les línies B17 i B27, ja que la totalitat del recorregut d’aquestes dues línies queda servit per les noves línies M27 i M28.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,383FansAgradda
2,893SeguidorsSeguir
11,549SeguidorsSeguir

Últimes noticies

Autor

Compartir