Les famoses magdalenes Tuset, d’origen badaloní

Autor

Categories

Compartir

Cal Tuset és una empresa familiar nascuda el 1989 a Badalona, en concret al carrer Sant Pere. El 1995, la família Tuset van decidir traslladar-se a Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa. Va ser allà, en un dels forns del poble, conegut com Ca la Coloma, quan va néixer les famoses magdalenes de Cal Tuset. Ara, les seves magdalenes s’han fet un nom gràcies a una fórmula i una marca patentades. Tot va començar amb una magdalena natural, la qual es caracteritzava per ser més esponjosa. Va ser aleshores, després de crear aquesta primera, quan van començar a introduir petites modificacions, que si una mica de poma, de xocolata…, fins que actualment disposen d’una trentena de varietats, des de xocolata amb nous, de taronja, de crema, aranyons… Les magdalenes es venen per unitats o en capses de sis i “s‘elabora tot amb productes naturals i de proximitat”. Actualment tenen una producció d’unes 10.000 magdalenes a la setmana, a l’estiu el consum de magdalenes és més elevat que a l’hivern. D’aquesta producció, el 90 per cent es ven a les botigues que porten la marca Tuset i el 10 per cent restant, en botigues especialitzades. Cal Tuset no només venen magdalenes, sinó que continuen amb el forn de pa que és per on van començar a Badalona i a les botigues també hi tenen cafeteria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

18,603FansAgradda
3,985SeguidorsSeguir
12,321SeguidorsSeguir

Autor

Compartir