L’AV del Progrés demana l’enderroc urgent de la Mobba per evitar una ocupació il·legal

0
861

La junta de la associació de veins de Barri Progrés ha emès un comunicat on reivindica la construcció,
promesa fa anys pels anteriors governs municipals, d’un gran parc urbà i zona verda a l’espai on s’ubica actualment la Mobba. L’entitat veïnal ha demanat l’enderroc de l’antiga fàbrica. Segons l’AV Progrés, és una necessitat de
ciutat d’aquesta zona l’enderroc de la Mobba i genera una oportunitat única per dignificar un entorn a
cavall entre el barri de Progrés i el Centre, que ha estat històricament deixat de
banda per l’ajuntament, segons han destacat.
En el comunicat veïnal, l’entitat ha recordat que l’anterior govern de Sabater, l’any 2017, va ser qui va signar l’enderrocament de la Mobba i va sol·licitar al Museu de Badalona si tenia algun valor arquitectònic o cultural. El Museu va respondre que l’únic interès seria el rètol, i ja tenen documentació gràfica que ni tan sols serà necessari conservar-lo.

Els veïns consideren que ara es un espai buit i abandonat, que no es coneix valor patrimonial per conservar-lo i cal enderrocar-lo com estava previst des de l’any 2017. Evitant que com a passat en altres locals que sigui ocupat il·legalment i el deteriorament de l’entorn per l’abandó de la construcció. L’entitat veïnal recorda que aquest enderroc deu ser compromès amb la realització de el projecte de parc, la seva aprovació i desenvolupament per evitar la permanència en el temps d’un solar sense sentit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom