L’AV Dalt la Vila denuncia un fons d’inversió per destrossar les “Cases del Pou”

0
2122
L’Associació de veïns Dalt la Vila ha fet públic un comunicat on denuncia que un fons d’inversió immobiliària ha comprat part de les “Cases del Pou”, al carrer Quintana Alta amb carrer Lladó. Es tracta d’una finca d’alt valor patrimonial on, segons l’entitat, s’estaria fent mobbing a una veïna de 86 anys i destrosses a l’immoble tot i no tenir permisos de cap mena. En reconeixement a la singularitat d’aquest conjunt es va aprovar un plantejament derivat del PEMU i es va declarar el jardí zona de verd privat protegit. Aquesta protecció obliga a tenir una sèrie de permisos i autoritzacions abans de poder fer-hi cap intervenció, ja sigui a les edificacions existents o a la vegetació del jardí.

Segons l’AV Dalt la Vila, el fons de “inversores patrimoniales” MK Premium va comprar el conjunt de “Cases del Pou”. L’entitat assegura que aquesta empresa és un conegut fons voltor que ha protagonitzat diversos episodis d’especulació amb acusacions d’assetjament immobiliari. Dir que MK Premium és un fons d’especulació immobiliaria no és gratuït: inclús la justícia ha dictaminat que l’especulació és l’objectiu patent de l’empresa. El comunicat de l’AV Dalt la Vila assenyala que “entre les propietats adquirides pel fons hi ha l’única casa del conjunt encara habitada. En aquesta casa hi viu una persona gran que, durant els últims mesos, ha rebut pressions de tota mena per abandonar la seva llar. A més, l’empresa ha desplaçat treballadors a la finca que han realitzat destrosses a l’interior de les cases. Tot i no disposar de permisos”, explica el comunicat de l’entitat de veïns.

A instàncies dels veïns i de l’Ajuntament la Guàrdia Urbana ha intervingut i segons explica l’AV Dalt la Vila ha calgut que hi anessin dues vegades els veïns per aconseguir parar els desperfectes d’aquest mur situat al carrer Quintana Alta.
Foto: AV DALT LA VILA

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom