L’aparador badaloní

0
1526
Des del TOT hem volgut fer una selecció de regals per aquest Nadal relacionats amb Badalona. Són petites idees que podeu trobar aquest Nadal i que també ajudaran a fer ciutat.
 
Llibres On ha anat el tió? i Fem el pessebre
L’escriptora badalonina Eva Santana ha tret, fa poques setmanes, dos nous llibre dirigits als més petits. Es tracta dels llibres “On ha anat el tió? i Fem el pessebre. Molt recomanables pels infants.
 
Calendari d’imatges històriques de Badalona
El Museu de Badalona acaba d’editar un nou calendari, del proper any 2016, amb una selecció d’imatges antigues de la ciutat. El calendari el podreu trobar a la botiga del Museu, situada a la planta baixa.
 
Samarreta del Dofí romà de Baetulo
A la botiga del Museu de Badalona trobareu una selecció de productes relacionats amb la ciutat. Nosaltres us recomanen la samarreta del Dofí de Baetulo, que podeu veure a Dalt la Vila.
 
Conte “Anastasi, Maria, el conte”
Els geganters de Badalona han editat aquest conte, que ja trobareu a les llibreries de la ciutat. Tots els diners recollits aniran destinats a la restauració d’en Ripal, na Brunel·la del Mar i la comparsa de capgrossos datada de l’any 1982.
 
Llibres amb imatges antigues de Badalona
Gràcies a la gran tasca del grup de Facebook Badalona Recuerdos ja s’han editat dos llibres amb imatges que mostren com era Badalona abans i com és ara. Dues propostes per fer ciutat i tenir un rècord a casa.
 
Castellers de Badalona en format de cartró
A la botiga Ona Badalona trobareu diversos productes badalonins. Nosaltres destaquem el nou pilar de cartró dels Castellers de Badalona. També hi trobareu els gegants badalonins o l’Àliga de la ciutat.
 
L’Abans de Badalona. Recull gràfic 1888-1965
Història gràfica de Badalona entre els anys 1888-1965 que tracta de temes tan diversos com l’Asil de Roca i Pi, la platja, els temporals de mar, la cremada del dimoni, el barri de Canyet, l’Anís del Mono, el Col·legi Escalada, l’Escola Sarriera…
 
Carcasses badalonines per a mòbils
La pàgina “Tú no eres de Badalona sino…”, amb un gran seguiment, disposa de diversos productes relacionats amb Badalona. Un dels que té més èxit són aquestes carcasses badalonins per a mòbils que trobareu a diversos establiments.
 
La Venus de Badalona per regalar
La Venus és tot un símbol de la ciutat. A la botiga del Museu de Badalona trobareu reproduccions d’aquesta troballa romana perquè també la tingueu a casa.
 
Entrades per teatre o música a Badalona
Ara per Nadal ja sabem quina serà la programació dels teatres municipals, pel proper trimestre, o el calendari dels festivals badalonins, Blues i Ritmes o Musicat 2016. Una bona opció per fer cultura i fer ciutat.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom