L’AMB presenta a l’Ajuntament el projecte de la plaça que aniria on actualment hi ha la Mobba

0
1167

A petició de l’Ajuntament, el juliol de 2021, l’AMB ha treballat un projecte d’estudis previs de la reurbanització del carrer Sant Isidre, entre Sant Ignasi de Loiola i Marina i de la zona verda que s’hauria de situar on actualment encara hi ha l’antiga nau de la Mobba. El projecte de l’AMB es divideix en dues parts, d’una banda, la remodelació del carrer Sant Isidre i de l’altre la zona verda de la Mobba. La proposta, a més, planteja pacificar l’entorn de l’estació de Renfe de Badalona, amb la reordenació de la plaça Roca i Pi i la part baixa de l’Avinguda Martí i Pujol.

Zona verda on ara hi ha la Mobba

El projecte de l’AMB planteja l’enderroc de tota la nau. En aquest espai, segons aquest estudi, es planteja una àrea infantil i una per a gossos. Una zona d’aparcament en semi bateria, i 8 places, també dibuixa el projecte.

Pendents del jutjar per saber el futur de l’antiga Mobba

El jutjat contenciós administratiu número 14 de Barcelona va acceptar, el passat 20 d’octubre, les mesures cautelars reclamades pel Grup de Treball sobre la Mobba i va acordar deixar en suspens l’enderroc de la Mobba. Segons l’auto, l’Ajuntament no havia justificat l’interès públic d’enderrocar l’edifici i recordava que si s’acabés consumant l’enderroc deixaria sense efecte una hipotètica declaració de l’immoble com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). De moment, el nou govern no ha aclarit que farà amb la Mobba i si l’enderroc es farà efectiu.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom