L’AMB posa en maxa a Tiana la primera línea de bus metropolitano directe a demanda que circuler sota petició telefònica

Autor

Categories

Compartir

L’AMB ha inaugurat la primera línia de Bus Metropolità directe a la demanda, l’AMB Exprés E33, entre Tiana i l’Hospital de Can Ruti de Badalona. Aquesta nova línia, que connecta aquest hospital de referència del barcelonès nord i que forma part de la nova xarxa d’autobús metropolità d’altes prestacions, només circularà prèvia petició, via telefònica, per part dels usuaris. La inauguració de la línia ha anat a càrrec del Director de Mobilitat i Transport de l’AMB, Joan Maria Bigas, i l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol. “Les petites actuacions d’aquestes característiques, a municipis amb volums de viatgers limitats, són les que veritablement acaben teixint la xarxa de transport públic i facilitant el seu ús a tots els ciutadans”, ha assenyalat en Joan Maria Bigas, Director de Mobilitat i Transport de l’AMB. Bigas ha recordat que serà l’empresa pública d’AMB Informació qui realitzi l’atenció telefònica d’aquest servei de la línia E33, i que s’està treballant i desenvolupant una app a través de la qual també es podrà sol·licitar el servei. “Aquest bus és el producte de molts anys de feina: és un dia de molta alegria i molta satisfacció perquè millorarem la qualitat de vida dels tianencs i les tianenques, i aquesta és la nostra raó de ser. Millorar la mobilitat i l’accés en transport públic dels veïns de Tiana a un dels equipaments més importants de la comarca en matèria de salut com és Can Ruti, és bàsic, és important i amb l’E33 ho aconseguirem”, ha explicat l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol.
La línia E33 només circularà de dilluns a divendres, en dies feiners, i les expedicions previstes, sempre sota petició telefònica, seran les següents: sortirà de Tiana cap a l’Hospital de Can Ruti a les 07.30h, 09.30h, 12.00h i a les 14.45h. I sortirà de l’Hospital de Can Ruti cap a Tiana a les 08.00h, 10.00h, 12.30h i 15.15h..

Per realitzar la petició del servei, cal trucar al telèfon 93-033.33.33, com a mínim, amb un dia d’antelació, en el següent horari: de dilluns a divendres (feiners) de 8.00 a 18.00h. Es podrà anul·lar fins el dia anterior, també en horari telefònic. El sistema preveu un sistema de penalització en cas de no presentar-se un cop realitzada la reserva.

La nova línia E33 es tracta d’una línia directa, sense parades intermèdies entre Tiana i l’hospital, que connecta el carrer Edith Llaurador amb l’Hospital de Can Ruti de Badalona en 20 minuts. Fins ara, els usuaris que volien realitzar aquesta connexió entre Tiana i Can Ruti havien d’agafar primer la línia B29 i després fer transbordament al centre de Badalona per agafar la línia B6, la qual cosa podia suposar fins 1 hora de temps de trajecte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,689FansAgradda
3,058SeguidorsSeguir
11,715SeguidorsSeguir

Autor

Compartir