L’AMB encarrega un nou estudi per a la pacificació de Francesc Layret

0
2146

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha encarregat un nou estudi per a la pacificació de Francesc Layret i Via Augusta. L’estudi implica el desviament de les línies d’autobús cap a la Via Augusta i un nou carril bus en sentit Mataró.

Això implicaria diverses mesures: eliminar un carril de circulació en sentit Barcelona o ampliar la calçada actual en aproximadament 50 cm en el costat sud per tal d’assolir els amples mínims del carril de circulació. El projecte inclourà la reurbanització de la Plaça de l’Assamblea de Catalunya i el replantejament de l’espai públic contemplant l’eliminació de l’aparcament en superfície.

La pacificació de Francesc Layret és un debat recurrent entre la ciutadania de Badalona. Entre els comerciants del Centre l’opinió està dividida. La majoria prefereixen tornar a la situació anterior on el carrer no estava mai pacificat perquè ara perden molts clients que venien amb bus o vehicle privat. Els més afectats són els del carrer Canonge Baranera i els que pugen fins a Francesc Layret. Per altra banda, hi ha una part que veuen amb bons ulls pacificar el carrer, però fer-ho d’una manera que afavoreixi als comerciants pacificant-lo totalment durant tots els dies de la setmana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom