L’Ajuntament vol eliminar la llista d’espera del servei de neteja domèstica per a persones amb necessitats especials

Autor

Categories

Compartir

El govern de Badalona vol incrementar un 32% la partida destinada a l’atenció domiciliària. Aquest augment suposa que el consistori destinaria a aquest àmbit 5,3 MEUR. La mesura pretén eliminar la llista d’espera del servei de neteja domèstica que històricament no ha pogut beneficiar el total de població que el requeria, en especial persones grans amb dificultats. L’impacte pressupostari permetrà obrir un nou concurs aquest estiu per donar resposta a la demanda actual. A banda, també es vol incrementar l’atenció domiciliària gràcies al concurs adjudicat durant 2017 que contempla un augment del preu per hora – passant de 15 a 17 euros – . L’executiu confia que la millora de les condicions laborals dels empleats del sector repercutirà indirectament en la qualitat del servei que reben els ciutadans.
El nou pressupost també vol ampliar encara més el servei de teleassistència a més persones beneficiàries. Les partides d’aquest àmbit creixerian fins arribar al mig milió d’euros, de forma que es donaria continuïtat a l’increment pressupostari de l’any passat, segons ha comunicat el govern.

“Són mesures molt esperades, que clarament reverteixen les retallades dels darrers anys”, ha explicat l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater. El pressupost s’haurà d’aprovar durant properes setmanes, tot i que de moment, no té el consens polític per tirar-los endavant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,689FansAgradda
3,058SeguidorsSeguir
11,715SeguidorsSeguir

Autor

Compartir