L’Ajuntament presenta la seva nova marca de ciutat: ‘Estimem Badalona’

0
1245

L’Ajuntament de Badalona ha presentat oficialment el nou lema institucional que acompanyarà totes les campanyes comunicatives que realitzi a partir d’ara el Consistori. Es tracta de la marca Estimem Badalona, representada amb un logotip que s’ha estrenat durant la Setmana de la Mobilitat Europea que té lloc entre el 16 i el 22 de setembre. Amb aquesta nova marca es vol reforçar els valors positius envers la ciutat, fomentar el sentiment de pertinença i aconseguir identificar totes les campanyes comunicatives fetes a Badalona amb un segell que sigui reconeixedor. Segons l’alcalde, Álex Pastor, aquest nou lema “representa la nova etapa en què es troba la ciutat: una etapa de concòrdia, diàleg, acords, de no confrontació i de construcció d’una Badalona millor. Una etapa en la qual volem menys crispació i més estima per allò que ens envolta”.

La característica més destacable de la nova imatge és el color. Es tracta d’un degradat de diverses tonalitats que volen representar a totes les ideologies i transmetre un sentiment d’inclusió per a tothom. “Considero que dibuixa molt bé la nostra filosofia i el que volem per a la ciutat” ha explicat Pastor en referència a la nova imatge.

El Govern municipal justifica la tria d’aquest nou lema d’acord amb la resta d’activitats i de campanyes que es tiraran endavant en els pròxims mesos destinades a donar valor a totes les actuacions que es porten a terme i al patrimoni material i simbòlic del qual disposa Badalona. L’alcalde de la ciutat, Álex Pastor explica que “la nostra voluntat és que la ciutadania estigui orgullosa de la seva ciutat i puguem dir entre tots i totes que Estimem Badalona“.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom