Mossos i Guàrdia Urbana patrullen a peu a l’interior i exterior del Màgic per reforçar la seguretat

0
1257

Els Mossos estarien investigant quatre casos més d’agressions sexuals a menors al centre comercial

El Govern municipal ha emès un comunicat en relació amb les agressions sexuals que han tingut lloc al Centre Comercial Màgic Badalona. Segons RTVE, els Mossos estarien investigant quatre casos més d’agressions sexuals a menors al centre comercial. El Govern explica que s’han establert una sèrie de mesures de seguretat, que afecten l’interior i l’exterior del recinte, com ara el patrullatge a peu d’agents de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. A més, l’Ajuntament manté la voluntat que es personi, en l’exercici de l’acusació popular, per defensar aquests casos de víctimes d’agressió sexual.

 

COMUNICAT:

El Govern municipal ha mantingut aquest dimarts 28 de març a la tarda una reunió, programada des de fa dies, amb representants de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Centre Comercial Màgic Badalona per abordar els casos que darrerament s’han conegut a la ciutat sobre agressions masclistes a menors i joves.  La reunió d’avui dona continuïtat a altres trobades realitzades durant aquest mes de març entre Generalitat de Catalunya, Ajuntament i cossos policials amb l’objectiu de millorar els protocols de seguretat a l’interior del centre comercial.

 

S’han establert una sèrie de mesures de seguretat, que afecten l’interior i l’exterior del recinte, com ara el patrullatge a peu d’agents de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana.

El Govern municipal condemna totes aquestes agressions masclistes que, malauradament, han tingut lloc a la nostra ciutat i manifesta tota la seva solidaritat i suport a les víctimes i al seu entorn més proper.

Des del moment que s’ha tingut coneixement d’aquests fets, s’han activat els recursos municipals dels quals disposem i que podem posar al servei de les víctimes. Alhora, també s’ha contactat amb els familiars de les víctimes per posar-nos a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.

 El Govern municipal manté la voluntat de que l’Ajuntament es personi, en l’exercici de l’acusació popular, per defensar aquests casos de víctimes d’agressió sexual.

El Govern municipal continua revisant, amb altres administracions, els protocols d’actuació i intervenció per tal detectar i prevenir possibles nous casos als centres comercials i espais d’oci de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom