L’Ajuntament de Montgat insta a demarcació de Costes de l’Estat a actuar amb urgència a les platges

Autor

Categories

Compartir

La setmana passada va tenir lloc al despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de Montgat la reunió amb la demarcació de Costes de l’Estat a Catalunya per tractar l’estat de les platges montgatines, tal i com va anunciar al darrer Ple Municipal del 22 de març l’Alcadessa de Montgat en el despatx d’ofici. L’objectiu de la reunió era demandar intervencions d’urgència de cara a la temporada de platges 2018, a més de tractar aspectes de fons sobre la intervenció al litoral.

Per part del Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient va assistir a la reunió María Toledano, Cap de la demarcació de Costes de l’Estat a Catalunya, que va ser rebuda per Rosa Funtané, Alcadessa de Montgat, i David Sànchez, Regidor d’Ordenació de Territori, Infrastrucutres i Serveis. A més, per recolzar la necessitat de la intervenció a Montgat, també van assistir-hi Xavier Segura, director de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Elisabet Marrugat, de l’Oficina Tècnica de Gerència de l’AMB.

Durant la reunió es va repassar els informes que ja havia fet arribar l’Ajuntament de Montgat a la demarcació de Costes de l’Estat, i actualitzant-ne l’estat de les platges montgatines a data del mes de març. Es va fer especial incidència en l’estat de les infrastructures a causa de la pèrdua de sorra. En aquest sentit, es va remarcar que dels 2.012m de sorra que hi havia, en queden 786m, d’entre els quals, 308m tenen una amplada de 15m. La senyora Toledano va recollir les necessitats demandades i en donarà resposta de cara a la propera setmana. Paral·lelament, durant aquesta, concretament el 12 d’abril, també és prevista la reunió amb el director General de Transport i Mobilitat per tractar sobre les obligacions i compliments de trasvasaments de sorra per part del Port de El Masnou.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,605FansAgradda
2,988SeguidorsSeguir
11,659SeguidorsSeguir

Autor

Compartir