L’Ajuntament contractarà veïns de La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues que estiguin a l’atur

0
2186

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa el programa d’experiència laboral ‘Treball als Barris’ per contractar durant 6 mesos a temps complet a 54 persones en situació d’atur que resideixin als barris de La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues. Les persones que es seleccionin desenvoluparan tasques de suport en la millora d’edificis municipals, escoles, equipaments culturals, instal·lacions esportives, espais públics i zones verdes, així com de reforç als serveis socials i culturals dels barris de la zona sud de Badalona.   

Entre el 2 i 3 de març de 2022 el servei municipal d’Ocupació IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons  les dades facilitades per les Oficines de Treball del municipi, per tal de rebre les indicacions del procés de selecció, que es farà durant la segona quinzena de març. Les persones que finalment es seleccionin començaran a treballar durant el mes d’abril.  

Els detalls del programa ‘Treballs al Barris’ es poden consultar al web municipal. Per qualsevol consulta referent a la convocatòria podeu trucar al fins al 24 de febrer al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom